Reservdelar och tillbehör till Kenwood

Vi har ett stort urval av delar och tillbehör till din Kenwood-modell och levererar nästan alla delar till alla modeller. Välj bara din modell nedan och hitta din del! Kontakta gärna kundtjänst om du behöver hjälp

Köp reservdelar till Kenwood och spara pengar

Är du passionerad om att vara i köket, känner du säkert till Kenwood. Den engelska tillverkaren av köksmaskiner av alla slag är känd för högkvalitativa produkter med lång livslängd - och just därför kan det ofta löna sig att köpa nya reservdelar till Kenwood om det skulle uppstå problem. Det finns nämligen god chans att din degblandare eller matberedare har många goda år kvar, om du bara byter ut rätt del.

Det kan också vara så att du bara letar efter en ny degkrok eller en visp till din degblandare - och i så fall hittar du också det du söker, här på sidan.

I det breda samhället är Kenwood mest känt för sina degblandare, som är av så hög kvalitet att de ofta kan användas i årtionden. Men faktum är att deras sortiment av köksmaskiner är ganska brett, och därför hittar du också reservdelar till Kenwood köttkvarnar, mixrar, matberedare och mycket mer här på sidan.

Många tror tyvärr att den enda lösningen på en defekt köksmaskin är att köpa en ny, men det är faktiskt sällan fallet. Om du väljer att byta ut en enda reservdel istället för hela maskinen finns det massor av pengar att spara. Dessutom finns självklart fördelen att du inte bidrar till en ökande konsumtion av elektronik. Tvärtom utnyttjar du redan befintliga resurser genom att reparera dina köksmaskiner - till fördel både för miljön och din ekonomi