Selfhjälp för vitvaror

Få expertråd och tricks för att underhålla och reparera dina vitvaror hemma. Se våra steg-för-steg-videor och få hjälp med att reparera din tvättmaskin, diskmaskin, torktumlare och mycket mer!

Tvättmaskin

Diskmaskin

Torktumlare

Spis / ugn

Kyl / frys

Ventilationssystem

Dammsugare

Kaffebryggare

Högtryckstvätt

Airfryer

Gör något bra för din plånbok och miljön

Vår sida är dedikerad till att hjälpa dig med att underhålla och reparera dina hushållsapparater hemma. Vi förstår att det kan vara utmanande att hitta rätt lösning när något går fel med dina maskiner, men vi har svaren! Vi har samlat en mängd experttips och tricks som kan hjälpa dig förlänga livslängden på dina vitvaror.

Vi har också vår felsökningsfunktion där du enkelt kan hitta felet som din maskin rapporterar. Här kan du hitta orsaken och lösningen på problemet, samt eventuella reservdelar du behöver.

Men vi stannar inte där! Vi har också en samling användbara steg-för-steg-videor som visar hur man reparerar dina maskiner. Oavsett om du behöver hjälp med att byta en tillförselrör på din tvättmaskin eller kondenspumpen på din torktumlare, kommer våra videor att ge dig en enkel och tydlig guide för att utföra reparationen.

Vårt mål är att göra det enkelt för dig att underhålla och reparera dina hushållsapparater hemma, utan att behöva betala en förmögenhet till en tekniker. Besök vår sida idag och få tillgång till experttips, videor och mycket mer!