Hyllor och dörrhyllor till kylskåp

Ett kylskåp är utrustat med flera olika hyllor, främst glashyllor och dörrhyllor, men vissa modeller har också andra typer som exempelvis vinhyllor och flaskhyllor. Dessutom finns det ofta särskilda glashyllor ovanför grönsakslådorna för att skydda frukt och grönsaker i kylskåpet

Sortera efter

Fabrikat

Kylskåp
Kylskåp

Kylskåp

Varenummer:

33467
950,00 kr
I lager - levereras inom 2-3 arbetsdagar
Dörrhylla
Dörrhylla

Dörrhylla

Varenummer:

696
598,00 kr

Förväntad leverans 7 till 9 arbetsdagar

12 av 228 produkter
Läs in fler produkter

Hur hittar du rätt hylla till din kylskåp?

När det gäller andra typer av reservdelar kan du få universaldelar som passar många märken och modeller, men det är inte fallet för kylskåpshyllor. Här är det viktigt att du köper en hylla som är avsedd för rätt märke och modell. Annars kommer det i de flesta fall helt enkelt inte att vara möjligt att använda den till kylskåpet.

Det enklaste sättet att hitta rätt hylla är att ange produktnumret för ditt kylskåp i vår sökruta. Produktnumret hittar du vanligtvis på typskylten, som oftast sitter antingen på insidan av kylskåpet på höger eller vänster sida eller bakom en grönsakslåda. Du ska leta efter en kombination av bokstäver och siffror, som ibland är åtskilda av ett bindestreck eller en snedstreck.

Det spelar roll vilken kylskåpshylla du väljer

Det är en sak att du måste ha koll på modellen och märket på ditt kylskåp. En annan sak är att du inte kan välja vilken kylskåpshylla som helst i sortimentet när du behöver byta ut en defekt hylla eller helt enkelt behöver en extra. Vissa hyllor kan användas på flera ställen i kylskåpet - det gäller oftast de vanliga glashyllorna som kan placeras på olika höjder.

När det gäller dörrhyllor är det dock lite annorlunda. Här är det oftast skillnad på hyllornas utformning beroende på deras placering. De kan ha olika djup, och den översta dörrhyllan har också oftast ett klafflock monterat