Det finns många olika reservdelar till kyl och frys

På Vitvarordelar.se har vi ett varierat utbud av reservdelar till kylskåp. Vårt sortiment inkluderar bland annat strömbrytare, dörrgångjärn, termostater, fläktmotorer till kylskåp och mycket mer.

Reservdelar till Kyl och Frys

Att hålla dina livsmedel färska och säkra är avgörande, och det kräver ett väl fungerande kyl och frys. Vårt sortiment av reservdelar till kylskåp och frysar innehåller allt du behöver för att underhålla och reparera dina apparater. Oavsett om du står inför en defekt termostat, en läckande dörrtätning, eller du behöver nya hyllor eller lådor, så har vi de nödvändiga delarna för att säkerställa att din utrustning fungerar som den ska.

Vi erbjuder reservdelar till ett urval av ledande märken, inklusive:

Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta de rätta delarna, så att du snabbt kan få ditt kylskåp eller din frys att fungera optimalt igen. Med vårt omfattande utbud av kvalitetsdelar är vi här för att stödja dig i att förlänga livslängden på dina köksapparater.

Här på sidan hittar du bland annat:

  • Trådhyllor, glashyllor och plasthyllor
  • Hyllkanter
  • Bakkant
  • Dörrhyllor
  • Lister
  • Ramar
  • Glasplattor

Hittar du inte den eller de kylskåpsreservdelar du behöver?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi har nämligen många fler reservdelar på vårt lager än de du hittar här på sidan - kanske till och med den del du letar efter. Om inte, hjälper vi gärna till med att beställa den åt dig.

Skaffa de rätta reservdelarna till kylskåpet

När du behöver beställa nya reservdelar till kylskåpet är det viktigt att du får tag på de rätta. Om du beställer fel reservdelar löper du risken att de inte passar till ditt kylskåp.

Därför behöver du hitta det som kallas för en typskylt.

Observera modellnumret och sök utifrån det

En typskylt är på många sätt som ett id-kort för vitvaror, där viktig information finns angiven. På ett kylskåp hittar du vanligtvis en typskylt på insidan av vänster sida, bakom grönsakslådan eller bakom en av fryslådorna.

Beroende på vilken tillverkare av kylskåpet du har, bör du notera ett E-, produkt- eller modellnummer från typskylten. Du söker sedan efter numret i vår sökruta, och fram kommer reservdelar som passar precis din modell av kylskåp.

Är det svårt att byta ut köleskåpsreservdelar?

Det kan vara både relativt komplicerat och relativt enkelt att byta ut reservdelar till kylskåp. Det beror på vilken typ av reservdel det handlar om.

Om det bara är en glashylla, glasplatta eller låda är det nästan inte enklare. Här behöver du varken ha erfarenhet av att byta ut delar i vitvaror eller särskilt skickliga händer.

Om du är osäker på hur du ska byta ut din nya reservdel kan du på vår självhjälpsida hitta guidevideor som tar dig genom processen. Här hittar du också svar på de vanligaste frågorna när kylskåpet rapporterar fel.

Har du beställt fel reservdel?

Om du har beställt fel reservdel är det inte världens undergång. Hos Vitvarordelar.se erbjuder vi 365 dagars returrätt.

Du är välkommen att försiktigt packa upp reservdelen och inspektera den, men du får förstås inte använda den om du vill returnera den. Om du upptäcker att det inte är rätt storlek eller typ kan du helt enkelt skicka tillbaka den till oss.

Har du svårt att avgöra vilken del du behöver? Du är alltid välkommen att kontakta oss - vi är insatta i branschen och har goda möjligheter att hjälpa dig hitta rätt reservdelar till kylskåpet.

Titta på vårt urval av reservdelar till kylskåp

Är det dags att köpa den nya bakkantslisten du behöver till ditt kylskåp? Eller vill du äntligen investera i en speciell mjölkhylsa? Då ska du ta en titt på vårt urval av reservdelar till kylskåp här.

När du handlar med oss får du leverans på 3-4 dagar och 365 dagars returrätt. Det innebär att du får dina varor snabbt och utan risk att slösa pengar på fel reservdel. Skicka ett e-postmeddelande till support@vitvarordelar.se. Då återkommer vi till dig så snart som möjligt."