Dammsugarpåsar för alla märken

På Vitvarordelar.se hittar du billiga dammsugarpåsar från olika tillverkare. Beställ idag och få dina dammsugarpåsar redan efter 2-3 dagar.

Det behöver varken vara besvärligt eller dyrt att hitta rätt dammsugarpåsar till din dammsugare. Vi säljer både originalpåsar och billigare alternativ till alla vanliga märken och modeller. Välj bara tillverkaren av din dammsugare här på sidan och se hela utbudet eller använd sökfunktionen högst upp för att ange din dammsugarmodells nummer och hitta rätt dammsugarpåsar snabbt

Sortera efter

Fabrikat

Dammsugare
Dammsugare

Dammsugare

Varenummer:

2267
110,00 kr

Förväntad leverans 4 till 6 arbetsdagar

Dammsugare
Dammsugare

Dammsugare

Varenummer:

2295
Produkten är utgången.
12 av 86 produkter
Läs in fler produkter

Så hittar du rätt dammsugarpåsar

 När du ska hitta dammsugarpåsar som passar din dammsugare måste du söka efter ett nummer som används för att identifiera just den modellen. Beroende på dammsugartillverkaren kan det kallas modellnummer, produktnummer och E-nummer. Gemensamt är dock att du nästan alltid kan hitta numret på en etikett på undersidan av din dammsugare.

När du har hittat E-numret på etiketten kan du hitta de rätta dammsugarpåsarna genom att mata in numret direkt i vår sökfunktion högst upp på sidan. När du söker med det numret visas endast reservdelar och billiga dammsugarpåsar som passar din dammsugarmodell som du har hemma i skåpet. Smart, eller hur?

När ska du byta dammsugarpåsen?

Om du väntar för länge med att byta dammsugarpåsen kan det leda till en rad irriterande problem med din dammsugare. För det första minskar dess sugeffekt och för det andra riskerar du att den helt stannar. I de värsta fallen kan påsen gå sönder och dammet sugas in i dammsugarmotorn och överhettas. Så det finns många goda skäl att byta påsen i tid.

Lyckligtvis är det oftast lätt att avgöra när påsen behöver bytas. De flesta dammsugare berättar det för dig när det är dags. På nyare modeller börjar en lampa lysa, och på äldre modeller ändrar sig en lampa från grön till röd.

Om du inte litar på dammsugarens indikationer ensamt kan du alltid bedöma om sugeffekten har försämrats – eller helt enkelt öppna locket till dammsugarpåsen och se om den verkar vara full.

Vi har både originala dammsugarpåsar och billigare alternativ

För de flesta dammsugarmodeller har vi både originalpåsar och billigare versioner från andra mindre kända märken. Vissa föredrar tryggheten med att köpa originalpåsar eftersom de är specifikt utformade för deras dammsugare. Det finns också dammsugarmodeller som inte kan använda några andra påsar än de originala. Nackdelen med de originala dammsugarpåsarna är att de vanligtvis är mycket dyrare än de universella dammsugarpåsarna som kan användas till många olika modeller.

Enligt oss finns det ingen anledning att vara orolig för kvaliteten på de universella dammsugarpåsarna. Många av dem är tillverkade i slitstark mikrofleece med stor kapacitet, så du kan fylla dem ordentligt utan att vara orolig för att de ska gå sönder eller sprängas

Dammsugarpåsar av papper eller mikrofiber?

Traditionellt har dammsugarpåsar tillverkats av papper, och många av de dammsugarpåsar som finns på marknaden är fortfarande tillverkade av papper. Det har dock kommit flera olika material med olika fördelar. Hos oss hittar du till exempel ett stort urval av dammsugarpåsar i mikrofiber, som har en bättre hållbarhet än påsar av papper.

När påsen är kraftig och slitstark riskerar du inte att den spricker och släpper in damm och smuts i dammsugarmotorn.

Hitta dammsugarpåsar för speciella behov

Det finns de enklaste dammsugarpåsarna som uppfyller grundläggande behov. Sedan finns det avancerade dammsugarpåsar som är designade med fler syften än att bara samla så mycket damm och smuts som möjligt.

Du hittar till exempel dammsugarpåsar särskilt för allergiker. De utmärker sig genom att ha en mycket hög filtreringsgrad som fångar både pollen och kvalster. Andra dammsugarpåsar är utformade för att eliminera obehagliga lukter och är särskilt lämpliga i hem med husdjur där det kan vara behov av extra noggrann dammsugning.

Vi erbjuder snabb leverans så att du inte behöver vänta länge

 Hos Vitvarordelar.se erbjuder vi leverans inom 2-3 dagar, så att du inte behöver vänta veckor på att få dina nya dammsugarpåsar - istället kan du snabbt komma igång med dammsugningen igen.

Vill du komma i kontakt med oss? Du kan skicka ett e-postmeddelande till support@vitvarordelar.se. Vi är redo att hjälpa dig.