Aflöpsslangar till torktumlare

Har din avloppsslang till din torktumlare blivit läck eller behöver du bara en slang som tillbehör till din kondenserande torktumlare? Här hittar du vårt utbud av avloppsslangar som kan göra det enklare att använda din torktumlare

Sortera efter

Rak-Inre-Ø

Max vattentemperatur

Nominell-Diameter

Slang-Längd

Utformning

Vinkel1-Inre-Ø

Vinkel2-Inre-Ø

Fabrikat

2 av 2 produkter

Avloppsslang som tillbehör till en kondenserande torktumlare

En kondenserande torktumlare fungerar genom att vattnet från det våta tvätten samlas i en låda för kondensvatten, som du måste tömma med jämna mellanrum. Om du vill slippa den delen av arbetet kan du enkelt göra det genom att skaffa en avloppsslang till din torktumlare. På det sättet kan du leda vattnet ut ur torktumlaren och direkt ner i avloppet utan att behöva lyfta ett finger själv. Dessutom är det en billig lösning att skaffa en avloppsslang

När behöver du en ny avloppsslang till din torktumlare?

 Ett säkert tecken på att något är fel med en vitvara är ofta att det läcker vatten på golvet. När det gäller torktumlare, som inte tar in vatten som en tvättmaskin, handlar det nästan alltid om en av reservdelarna kring avloppet - och framför allt avloppsslangen.

Börja med att undersöka om din avloppsslang är ordentligt fastsatt och inte sitter löst. Om problemet inte ligger här kan slangen vara sprucken eller ha fått ett hål. I så fall är det dags att köpa en ny slang, som tack och lov kan fås till ett rimligt pris och är ganska enkel att montera själv.

Köp din avloppsslang till torktumlaren på Vitvarordelar.se

 Om du beställer din avloppsslang idag kan du ha den i din hand redan inom 3-4 arbetsdagar. Våra avloppsslangar är vanligtvis universalslangar som passar till nästan alla torktumblare - men om du är osäker på om du har rätt, är du självklart välkommen att kontakta oss för goda råd. Skicka ett mail till support@vitvarordelar.se så återkommer vi snabbt.