Reservdelar och tillbehör till Ankarsrum rörmaskiner

Ankarsrum är en svensk köksmaskin som gör jobbet åt dig och ser samtidigt väldigt elegant ut på köksbordet. Hos oss hittar du reservdelar och tillbehör till Ankarsrum Assistent

På Vitvarordelar.se har vi ett stort utbud av reservdelar till Ankarsrum Assistent, som t.ex. kugghjul och splines till degkroken, som snabbt och enkelt kan få din Assistent att fungera fullt igen.

Med över 80 års erfarenhet inom köksbranschen är Ankarsrum experter på vad en bra köksmaskin är. En Ankarsrum Assistent köksmaskin kan klara det mesta och håller länge eftersom den är tillverkad av högkvalitativa material och monterad för hand på deras fabrik i Sverige. För att optimera dess livslängd kan du löpande byta ut slitna reservdelar.

Det kan också vara så att du vill köpa tillbehör till din Assistent köksmaskin från Ankarsrum och därmed ge den nya funktioner. Här säljer vi bland annat blender, kaffekvarn/mjölkvarn, glassmaskin och köttkvarn.

Behöver du hjälp?

Om du inte hittar den reservdel eller tillbehör till din Ankarsrum rörmaskin som du behöver, är du välkommen att kontakta oss på mail på support@vitvarordelar.se – så kommer vi att undersöka om vi kan beställa hem den åt dig."