Allt inom reservdelar till dammsugare

Det finns inget bättre än ett rent golv där damm och smuts har åkt ut. Att byta delar är ekonomiskt överkomligt och det bästa av allt: det är enkelt att göra. Hos Vitvarordelar.se har vi ett stort urval av alla delar och tillbehör till bland annat AEG, Bosch, Electrolux, Miele, Nilfisk, Samsung, Siemens och många fler.

 

Reservdelar till dammsugare

Dammsugaren är en av de viktigaste maskinerna i hemmet. Den ser till att du snabbt kan ta bort det damm som samlas i varje hem, så att din bostad alltid ser så bra ut som möjligt och samtidigt minimerar risken för mögel och andra obehagligheter som kan påverka din hälsa negativt. Därför är det viktigt och bekvämt att hålla din dammsugare i gott skick. Och det kan vi självklart hjälpa dig med på Reservedele.nu. Vi säljer ett brett utbud av reservdelar och tillbehör till dammsugare, inklusive slangar och handtag till dammsugare, munstycken, olika modeller av dammsugarpåsar, filter och HEPA-filter samt reservdelar till din robotdammsugare.

Byt ut slangar och handtag på din dammsugare

Alla vanliga hushållsdammsugare har en slang och ett handtag. På vissa dammsugare kan dessa delar ersättas med reservdelar, medan man på andra måste köpa en komplett slang. Många slangar är universella och passar på många olika modeller. Måtten på dessa reservdelar till dammsugare anges vanligtvis som 32 mm eller 35 mm, vilket indikerar rörets diameter mätt mitt på den koniska delen av handtaget, röret eller munstycket.

Munstycket till din dammsugare ger ny kraft åt din dammsugare

Munstycken kategoriseras efter märke och modell samt om röret är 32 eller 35 mm. Det finns även några munstycken som passar både 32 mm och 35 mm. Munstycken är uppdelade efter ändamål, vilket ofta ger anledning att köpa ett eller flera extra munstycken som reservdelar till din dammsugare. Till exempel är golvmunstycken eller parkettmunstycken avsedda för hårda golv som trägolv, vinylgolv, kakelgolv och liknande. Möbelborstar används för gardiner, möbler, kläder och andra mjuka textilier. Ett så kallat kombimunstycke ger dig ett mångsidigt munstycke som kan användas både på hårda golv och mattor. Velourborstar eller velourmunstycken är särskilt lämpliga för att ta bort djurhår och ludd från möbler. Spetsmunstycken används när du behöver komma åt svårtillgängliga skrymslen och vrår med din dammsugare. Turbo-munstycken är en speciell typ av munstycke där borstarna roterar. Det är ett mycket effektivt munstycke som är mycket användbart vid daglig rengöring.

Köp billiga dammsugarpåsar för alla märken online hos oss

I vår webbutik har du möjlighet att köpa billiga dammsugarpåsar som passar till alla fabrikat. Här hittar du ett brett urval av papperspåsar, tygpåsar, mikrofleecepåsar för de flesta vanliga dammsugare för hushållsbruk. Kom ihåg att om du beställer din vara hos oss före kl. 16 (fredagar före kl. 14), kommer du att ha din vara redan nästa dag. Det blir knappast enklare att få billiga dammsugarpåsar och andra reservdelar som passar just din dammsugare.

Dammsugarfilter och HEPA-filter - vi har alla reservdelar du behöver

Alla moderna dammsugare är utrustade med olika filter. Det finns filter vid insuget och vid utblåset. Dessa filter har syftet att ta bort mikropartiklar från utblåsningen och skydda motorn och speciella delar vid luftintaget. Det är viktigt att hålla dessa filter i gott skick och de bör omedelbart bytas ut med rätt reservdelar om de är igentäppta eller skadade.

Vi har också reservdelar till din robotdammsugare.

Robotdammsugare är här för att stanna, och antalet robotdammsugare och intelligenta hushållsapparater i svenska hem ökar stadigt. Vitvarordelar.se har självklart också reservdelar till robotdammsugare. Här hittar du alla reservdelar du behöver: Vi har både specialborstar, batterier till olika modeller, sidoborstar och mycket mer.

Övriga delar och reservdelar till din dammsugare

På Vitvarordelar.se har vi alla reservdelar till dammsugare som du kan föreställa dig, även de reservdelar som inte har nämnts här på sidan. Motorer till dammsugare, hållare så att du kan förvara din dammsugare på bästa sätt när du inte använder den, olika hjul och mycket mer. Om du inte hittade det du behövde är du självklart välkommen att kontakta oss på e-postadressen support@vitvarordelar.se - så hjälper vi dig att få de rätta reservdelarna till din dammsugare så snabbt som möjligt. OBS! Om du letar efter reservdelar till din dammsugare i vår webbutik: Kontrollera din apparat och se till att du själv kan utföra en utbyte innan du köper dina reservdelar.