Kondensatorer till tvättmaskiner

Kondensatorer till tvättmaskiner hjälper till att reglera och stabilisera motorn. Hitta rätt kondensator till din tvättmaskin här och upprätthåll en effektiv och pålitlig funktion

Sortera efter

Egenskap

Egenskap

Mikrofarad-µF

Fabrikat

12 av 54 produkter
Läs in fler produkter

Vad är en kondensator?

Kondensatorer är en viktig del av tvättmaskinens motor och hjälper till att reglera och stabilisera strömmen som går genom motorn. Om kondensatorn är defekt kan det resultera i problem som buller, vibrationer och till och med motorfel.

Det är viktigt att välja rätt kondensator till din tvättmaskin eftersom storleken och kapaciteten på kondensatorn kan variera beroende på märke och modell. Det är också viktigt att välja en högkvalitativ kondensator som är pålitlig och kan motstå belastningen från maskinens drift.

Välj rätt kondensator hos oss

Vi erbjuder ett stort urval av kondensatorer för tvättmaskiner i olika storlekar och kapaciteter, så att du kan hitta rätt kondensator för din maskin. Våra kondensatorer är av hög kvalitet och är enkla att installera och använda.

Se till att bibehålla din tvättmaskins effektivitet och tillförlitlighet genom att installera en fungerande kondensator. Köp en högkvalitativ kondensator för din tvättmaskin hos oss och undvik problem med motorn.