Reservdelar till Melitta kaffebryggare

Melitta är en av de största varumärkena när det gäller utrustning för kaffebryggning av alla typer - allt från filterkaffebryggare till helautomatiska kaffebryggare, vattenkokare, kaffekvarnar och mycket mer. Det har de gjort ända sedan 1908, när Melitta Bentz uppfann kaffefiltret. Här på sidan hittar du reservdelar och tillbehör till din kaffebryggare från Melitta

Sortera efter

Fabrikat

12 av 33 produkter
Läs in fler produkter

Välj Melitta reservdelar istället för en ny kaffebryggare

En glaskanna som fallit på golvet och splittrats i tusen bitar. En filtertratt som med åren blivit något gulnad och trist att se på – eller kanske ett lock som försvunnit som dug för solen. Det kan finnas många bra skäl till varför du letar efter en specifik Melitta reservdel – och det finns också många goda skäl till varför det är en bra idé att köpa reservdelar istället för att skaffa en helt ny kaffebryggare.

För det första sparar du pengar genom att bara köpa den reservdel som saknas eller har gått sönder. Och om det i sig inte är tillräckligt som argument, tar du också det miljövänliga beslutet genom att bara byta ut en tratt, en kanna eller ett värmeelement. Ju mindre ny elektronik vi skaffar, desto bättre för miljön. Så enkelt kan det sägas. Melitta kaffebryggare är dessutom kända för sin långa livslängd, så att byta ut en mindre reservdel kan mycket väl innebära att din kaffebryggare får flera år till av att brygga kaffe.

Hitta allt nödvändigt tillbehör till Melitta

Viss tillbehör är nödvändigt för att helt enkelt brygga en kanna kaffe, medan annat har att göra med rengöring och underhåll. Oavsett vilken typ av tillbehör till Melitta du letar efter finns det goda chanser att hitta det i vårt sortiment. Du hittar bland annat:

  • Vattenbehållare och vattenfilter till automatiska kaffebryggare
  • Målskopor för rätt dosering av malet kaffe
  • Avkalkningstabletter och rengöringstabletter
  • Kaffefilter till filterkaffebryggare