Tätningar och lister till spis och ugn

Ugnstätningar, dörrtätningar och gummilister för spisar och ugnar är viktiga reservdelar som säkerställer en effektiv och tät försegling. Vårt utbud av gummilister och tätningar är utformade för att passa perfekt till olika ugn- och spismodeller.

Sortera efter

Fabrikat

12 av 65 produkter
Läs in fler produkter

Lågtätning / dörtätning / tätlist / ugnstätning för spisar och ugnar

Vitvarordelar.se har ett brett sortiment av lågtätningar och tätlist till spisar och ugnar.

De flesta lågtätningar är otroligt enkla att montera och sitter fast på kabinettet med 4 krokar placerade i hörnen på lågtätningen. Dessa krokar monteras enkelt i hålen på kabinettet.

De flesta lågtätningar är 4-vingade, det vill säga att lågtätningen sluter tätt runt hela ugnens ram. På vissa äldre spisar är lågtätningen 3-vingad och sluter därför bara på sidor och toppen.
En 3-vingad tätning får inte ersättas med en 4-vingad tätning.

Observera: När du monterar den nya tätlisten måste den sträckas något för att nå från hörn till hörn. Det beror på att lågtätningen expanderar något när den blir varm och får därför inte bli slapp när ugnen är varm.

Håll alltid lågtätningen ren och fri från matrester och överkok, eftersom detta får tätningen att fastna på locket och därför bryts sönder när locket öppnas.

Var försiktig med rengöring eftersom även små skador kan leda till bristningar.

Vi har ett stort urval av dörtätning till spisar och ugnar. Vi säljer lågtätningar till Admiral, Aeg, Ariston, Atlas, Bauknecht, Baumatic, Blomberg Bosch, Brandt, Candy, Cata, De-Dietric, Electrolux, Frigor, Gorenje, Gram, Grepa, Husqvarna, Indesit, Miele, Nardi, Samsung, Scholtes, Siemens, Smeg, Voss, Wasco, Whirlpool, Zanussi och många fler.

Om det är något du inte hittar, något du är osäker på eller om du behöver teknisk hjälp, skicka oss ett mejl till mail@reservedele.nu, så svarar vi inom 24 timmar.

Vitvarordelar.se har en mycket stor lager av reservdelar till vitvaror, redo för omedelbar leverans. - Beställ idag och få leverans imorgon. Dessutom har vi direkt anslutning till våra leverantörer och därmed över 250 000 reservdelar. Detta säkerställer snabb och exakt leverans av alla delar till alla märken.