Aquastop till diskmaskin

Förhindra läckage och översvämningar i ditt kök med våra högkvalitativa avloppsslangar till diskmaskiner. Vi erbjuder slangar i olika storlekar och längder

Sortera efter

Fabrikat

Aquastop komplett
Aquastop komplett

Aquastop komplett

Varenummer:

8287
1 080,00 kr

Förväntad leverans 7 till 9 arbetsdagar

12 av 37 produkter
Läs in fler produkter

Aquastop till diskmaskin - undvik vattenskador och spill i köket

I många fall följer en aquastop med när du köper en ny diskmaskin. En aquastop är en smart enhet som ofta monteras mellan kranen och tillförselsslangen som går mellan din kran och din diskmaskin. Förr i tiden var man i princip tvungen att manuellt stänga av kranen varje gång man hade använt sin diskmaskin. Det var just på grund av detta besvär som aquastop för diskmaskiner och andra hushållsapparater uppfanns och idag används för en mängd apparater som fungerar med vatten.

En aquastop för diskmaskinen säkerställer att det inte plötsligt ligger en pöl under din diskmaskin - eller kanske ännu värre, på en dold plats - om en bristning eller läcka skulle uppstå i diskmaskinen medan den kör en diskning utan övervakning. Här ser en aquastop till att inte mer vatten tillförs diskmaskinen än vad som är nödvändigt för att genomföra tvättprogrammen i den aktuella diskmaskinen. Det är både smart, en billig säkerhetsåtgärd och en miljövänlig lösning om olyckan skulle vara framme en dag. Så det är viktigt att se till att din aquastop fungerar och att beställa en ny aquastop till din diskmaskin om din nuvarande är defekt. Det är i alla fall en billig säkerhetsåtgärd att ha, jämfört med de skador det kan orsaka när du inte har en aquastop till din diskmaskin.

Förutom att aquastop är standard för diskmaskiner används det alltmer idag för vanliga tvättmaskiner, stora industriella kaffemaskiner på caféer och restauranger och vissa typer av kylskåp. Apparater som alla använder vatten som helst inte bör hamna överallt där du helst vill undvika det. Här hos Vitvarordelar.se har vi självklart ett stort urval av aquastop för diskmaskiner

Hur fungerar en aquastop för diskmaskin?

Aquastop är en avstängningsmekanism som sitter i änden av slangen som ansluter din kran till din diskmaskin. Själva aquastoppen är förtjockningen eller den lilla lådan som du kanske har sett på vissa tillförselsslangar till tvättmaskin. Änden med aquastoppen ansluts till kranen medan den andra änden ansluts till din diskmaskin. Här ser aquastoppen till att vattenslangen inte är under tryck när diskmaskinen inte behöver ta in vatten. Slangen som löper mellan kranen och diskmaskinen är innesluten i en yttre slang. Om det uppstår ett brott i den inre slangen rinner vattnet genom den yttre slangen och in i en balja med en vattensensor. När sensorn upptäcker att det finns vatten i baljan stängs vattentillförseln omedelbart av

Därför bör du använda en aquastop till din diskmaskin

Aquastop till diskmaskin är en smart säkerhetsanordning som stänger av vattnet till din diskmaskin för att förhindra vattenskador om olyckan är framme.
Med en aquastop till din diskmaskin sparar du pengar om det uppstår bristningar, skador eller läckage i din diskmaskin och samtidigt hjälper du miljön.
Du kan tryggt starta diskmaskinen när du lämnar hemmet eftersom aquastop till diskmaskin ser till att stänga av vattenförsörjningen om det uppstår fel eller andra oönskade händelser.

Beställ en aquastop till din diskmaskin online

Här på sidan har vi samlat aquastoppar till din diskmaskin. Vänligen observera att olika typer av aquastoppar används till olika typer av diskmaskiner. Därför bör du dubbelkolla att du har fått tag på rätt aquastop innan du beställer. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med att välja rätt aquastop till din diskmaskin.

Du kan skicka ett mail till vår kundtjänst på adressen support@vitvarordelar.se - så ser vi till att du får rätt aquastop till din diskmaskin inom två arbetsdagar.