Termostater till kylskåp och frys

Uppnå optimal temperaturkontroll i ditt kylskåp och frys med vårt urval av termostater. På den här sidan hittar du termostater till en lång rad kända varumärken, som kan säkerställa att dina livsmedel förvaras vid rätt temperatur för att behålla färskhet och kvalitet.

Sortera efter

Fabrikat

Cool termostat
Cool termostat

Cool termostat

Varenummer:

14747
998,00 kr
I lager - levereras inom 2-3 arbetsdagar
12 av 76 produkter
Läs in fler produkter

Om du upplever detta bör du byta ut termostaten

Ett av de vanligaste tecknen på en defekt termostat är att kylskåpet eller frysen inte når den önskade temperaturen, oavsett hur högt eller lågt du ställer in termostaten. Och detta är olämpligt eftersom temperaturen påverkar hållbarheten på livsmedel som till exempel mjölk och kött.

Är temperaturen för hög skapas goda förutsättningar för förruttnelsebakterier. Därför ska du se till att ha ett kylskåp med en väl fungerande termostat, som säkerställer en konstant temperatur på 5°C samt en frys som hålls kring -18°C.
Så om du märker att ditt kylskåp eller frys inte kan uppnå eller bibehålla den rekommenderade konstanta temperaturen, kan det vara en indikation på att termostaten behöver bytas ut för att säkra optimal funktion av ditt kylskåp eller frys.

Med våra termostater kan du återställa full funktion i ditt kylskåp eller frys och därmed säkerställa att dina livsmedel förvaras optimalt.

Hitta en ny termostat hos Vitvarordelar.se

Vitvarordelar.se erbjuder ett brett urval av termostater till kylskåp och frysar från en rad ledande märken. Vårt sortiment inkluderar termostater från märken som Electrolux, Bosch, Samsung, Smeg och många fler, så att du kan hitta rätt termostat för att upprätthålla optimal temperatur – oavsett vilket märke ditt kylskåp eller frys är.

När du handlar hos oss kan du vara säker på att vi lägger stor vikt vid kvalitet. Alla våra produkter är noggrant utvalda med sikte på optimal funktion och lång livslängd. Vi har ett stort lager med flera tusen vanliga reservdelar, så om du inte hittar det du letar efter på vår hemsida, är du välkommen att kontakta oss via e-post på support@vitvarordelar.se Vi står redo att hjälpa dig att hitta rätt termostat för dina specifika behov.

Observera

Kyltermostater är vanligtvis märkta med ett Danfossnummer, till exempel 077B6273 eller Ranco K59-L1102. Andra namn kan vara Atea. Se eventuellt tabellen för jämförelse under de enskilda servicetermostaterna. De flesta traditionella termostater kan ersättas med en servicetermostat.