Munstycken till dammsugare

Att ha rätt dammsugarmunstycke kan göra en stor skillnad i effektiviteten av din dammsugare. Det finns många olika munstycken att välja mellan, inklusive borstmunstycke, fogmunstycke, kombinationsmunstycke, möbelmunstycke, parkettmunstycke/golvmunstycke och turbomunstycke. Här är ett urval av de bästa munstyckena från ledande tillverkare som AEG, Electrolux, Miele, Nilfisk, Samsung och Siemens.

Sortera efter

AnvÀndning

Anslutning

Fabrikat

Kombimunstycke 35 mm
Kombimunstycke 35 mm

Kombimunstycke 35 mm

Varenummer:

2222
210,00 kr
I lager - levereras inom 2-3 arbetsdagar
12 av 145 produkter
LĂ€s in fler produkter

Borstmunstycke för dammsugare

Borstmunstycken används ofta på mattor och stoppmöbler. De har en borste som roterar och hjälper till att avlägsna smuts och hår från tyget. AEG, Electrolux och Miele har alla ett brett utbud av borstmunstycken som passar de flesta dammsugare.

Fogmunstycke för dammsugare

Fogmunstycken används för att rengöra små sprickor och revor, såsom mellan soffkuddar eller längs väggarna. Siemens och Nilfisk är båda kända för att tillverka kraftfulla fogmunstycken som är perfekta för rengöring av dessa små områden

Kombinationsmunstycke för dammsugare

Kombinationsmunstycken är mångsidiga munstycken som kan användas på både hårda golv och mattor. De har oftast en omkopplare som ändrar munstyckets inställningar så att det passar det specifika golvet. AEG, Electrolux och Samsung har alla ett urval av kombinationsmunstycken som passar deras dammsugare. Vi har dock också munstycken för många fler märken, som du kan hitta genom att filtrera.

Möbelmunstycke för dammsugare

Möbelmunstycken är perfekta för rengöring av möbler och stoppade föremål. De är små och har en mjuk borste som gör det enkelt att avlägsna smuts och damm från möbelns ytor.

Parkettmundstycken/golvborstar för dammsugare

Parkettdyser är speciellt utformade för rengöring av hårda golv som trä, laminat eller kakel. De har en mjuk borste som skyddar golvytan. Siemens och Nilfisk är båda kända för sina effektiva parkettdyser

Turbomunstycke för dammsugare

Turbodysar är idealiska för att avlägsna husdjurshår och damm från mattor och stoppmöbler. De har en motoriserad borste som snurrar snabbt och ger extra kraftfull sugkraft. Miele, Electrolux och Siemens har alla turbodysar i sitt sortiment.