Om Vitvarordelar.se


Vitvarordelar.se härstammar från det danska företaget www.reservedele.nu, som är en av de ledande reservdelsåterförsäljarna i Danmark. Ökad efterfrågan har medfört att vi nu är redo att erbjuda våra tjänster och produkter till kunder i Sverige. Du kan därför lugnt beställa dina delar och tillbehör hos Vitvarordelar.se.

Om du har några frågor om produkterna, tveka inte att kontakta en av medarbetarna som du hittar längst ned på sidan. Vi svarar på alla mejl inom 24 timmar, självklart på svenska, så att du snabbt och enkelt kan hitta det du behöver!

Vitvarordelar.se säljer reservdelar och tillbehör till vitvaror. Dessutom är vi skickliga på både original och inofficiella dammsugarpåsar och har även ett litet urval av mobilaccessoarer och reservdelar till kaffemaskiner.

Vi har fötterna stadigt förankrade i den midtjyska jorden i Danmark, och härifrån strävar vi efter att driva en serviceinriktad online-verksamhet.

Vi har flera tusen vanliga reservdelar på lager - fler än vad vi presenterar här på sidan - så om det är något du inte hittar är det bara att ta tag i telefonen eller tangentbordet och kontakta oss.

Tack för att du tittade förbi

Team Vitvarordelar.se

Bra medarbetare är ryggraden i varje företag. Därför har vi samlat ett antal ansvarsfulla medarbetare med blick för företagets potential omkring oss. Vi behöver "stramare" som tar sitt arbete på allvar och bidrar med idéer och kreativitet, så att vi framstår som ett starkt team som är redo att möta de utmaningar vi ställs inför.

Michael V.

CEO

Anställd sedan 1991

michael@vitvarordelar.se

Jeanette

Business Office Manager

Anställd sedan 1996

jeanette@vitvarordelar.se

Michael K.

Key Account Manager

Anställd sedan 2020

mka@vitvarordelar.se

Christian

E-commerce Manager

Anställd sedan 2022

christian@vitvarordelar.se

Per

Service industrimaskiner
Anställd sedan 2012

service@vm-elektro.dk

Pia

Lager och expedition
Anställd sedan 2018

pia@vm-elektro.dk