Luddfilter och filterhus till tvättmaskin

Uppgradera din tvättmaskin med våra grovsilar och filterhus. Vi har ett brett utbud av högkvalitativa filter som kan förbättra din tvättmaskins effektivitet och livslängd.

Sortera efter

Fabrikat

Testrest
Testrest

Testrest

Varenummer:

3370
186,00 kr
I lager - levereras inom 2-3 arbetsdagar
12 av 35 produkter
Läs in fler produkter

Vad är ett luddfilter?

Luddfilter och filterhus är avgörande komponenter i en tvättmaskin som hjälper till att avlägsna smuts och föroreningar från vattnet som används för att tvätta kläderna. Med tiden kan dessa filter bli igensatta, vilket kan försämra tvättmaskinens prestanda och till och med orsaka skador på den. Det är viktigt att regelbundet rengöra eller byta ut dessa filter för att säkerställa att tvättmaskinen fungerar effektivt och har en längre livslängd.

Köp rätt trevlefilter hos oss

På vår webbplats erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa trevlefilter och filterhus som kan förbättra din tvättmaskins effektivitet och livslängd. Våra produkter kommer från pålitliga tillverkare och är kända för sin hållbarhet och pålitlighet.

Vi har filter för alla typer och storlekar av tvättmaskiner, och vår erfarna kundtjänst är alltid redo att hjälpa dig hitta rätt lösning för din tvättmaskin. Våra filter är enkla att installera och underhålla, och de kan förbättra tvättmaskinens effektivitet och minska risken för skador