Reservdelar till torktumlare

 Det finns många reservdelar till torktumlare eftersom torktumlare består av många delar - både stora och små. Vi har reservdelar till de flesta maskiner, och om du inte hittar din reservdel kan vi säkerligen skaffa den åt dig.

Hitta Reservdelar till Din Torktumlare

I vårt sortiment av reservdelar till torktumlare erbjuder vi allt du behöver för att hålla din torktumlare körande effektivt och problemfritt. Vi förstår att en fungerande torktumlare är nyckeln till en effektiv vardag, vilket är anledningen till att vi har gjort det enkelt för dig att hitta precis de delar du behöver, oavsett om det är värmeelement, trumremmar, filter eller dörrtätningar.

Vårt utbud inkluderar reservdelar till en rad populära märken, inklusive:

Vårt mål är att göra det snabbt och lätt för dig att köpa de reservdelar du behöver, så att din torktumlare förblir i toppskick år efter år. Med vårt breda urval av delar säkerställer vi att du hittar den exakta komponenten som matchar din maskins modell och behov.

Här hittar du alla reservdelar till torktumlare

Visar din torktumlare tecken på slitage eller har den helt slutat fungera? Ibland inträffar det att våra älskade vitvaror hamnar i problem. Och då är frågan alltid om du ska investera i en ny maskin eller om du kan nöja dig med att reparera.

I de flesta fall räcker det med en ny reservdel till torktumlaren. Och sådana kan du lyckligtvis hitta gott om här på Reservedele.nu. Att köpa reservdelar är bättre för plånboken och miljön, och ofta kan nya reservdelar till torktumlare göra att den fungerar lika bra som ny.

Du hittar bland annat följande reservdelar hos oss

 • Brytare
 • Gångjärn
 • Värmeelement
 • Fläkthjul och -motorer
 • Handtag
 • Remmar
 • Luddfilter

Om du är osäker på vilka reservdelar du behöver är du alltid välkommen att kontakta oss. Med många års erfarenhet inom branschen har vi sett de flesta fall, och det är inte osannolikt att vi kan hjälpa dig åt rätt håll.

Om du beställer en reservdel till torktumlare som sedan visar sig vara felaktig har du 365 dagars returrätt.

Så här hittar du rätt reservdel till din torktumlare

När du letar efter en eller flera reservdelar till din torktumlare är det viktigt att hitta delar som passar just din maskin. Du kan hitta rätt reservdel genom att söka med hjälp av modellnumret.

På vår självhjälpsida kan du felsöka och hitta den reservdel som passar till felet din torktumlare har.

Hitta modellnumret på din torktumlare

Du ska leta efter en liten fyrkantig märkning kallad ett typeskilt. På typeskiltet hittar du information om din torktumlare, inklusive modellnumret – ibland kallat produktnummer.

På en torktumlare brukar typeskiltet vanligtvis finnas på insidan av locket eller i lucköppningen, men placeringen kan variera från maskin till maskin. På detta sätt kan du enkelt hitta de exakta reservdelarna som passar din modell.

Sök efter modellnummer och märke på vår webbplats

När du använder vårt sökfält anger du modellnummer/produktnummer som du hittar på din torktumlare, samt märket på din torktumlare. Sedan klickar du på "Sök."

Resultaten kommer att visa reservdelar som alla passar till din torktumlare.

Har du beställt fel reservdel? Oroa dig inte, vi erbjuder en returrätt på 365 dagar, så du kan returnera din reservdel och istället få en som passar

Kan du byta ut reservdelarna i din torktumlare själv?

I vissa fall kan du enkelt byta ut reservdelar i din torktumlare på egen hand utan större besvär. I andra fall kan det vara mer komplicerat.

Saker som avloppsslangar och fnugfilter är vanligtvis enkla och snabba att byta ut, och det kan du vanligtvis göra själv utan problem. Om det däremot handlar om olika remmar, motorer eller fläkthjul som är trasiga kan det kräva mer tålamod, tid, forskning och lite skicklighet.

Om du är osäker på hur du ska byta ut en reservdel kan du besöka vår självhjälpsida. Där hittar du videohandledningar som våra experter har skapat för att guida dig genom processen att byta ut reservdelar, så att du kan känna dig trygg under hela processen.

Varför fungerar din torktumlare inte?

 Din torktumlare består av många olika delar som samverkar för att effektivt och snabbt torka dina kläder. När många delar måste samarbeta kan det hända att en av delarna blir sliten eller går sönder. Om en del är fel fungerar de andra nästan alltid inte temporärt.

I början bör du kolla i bruksanvisningen och instruktionsmanualen för din torktumlare, eftersom den ibland kan förklara vad som händer. Kanske visar din torktumlare en felkod som kan peka dig i rätt riktning.

Din torktumlare kan ha slutat fungera på grund av följande:

 • Lintfiltret är inte ordentligt rengjort.
 • Olika delar av maskinen behöver rengöras för att säkerställa god luftcirkulation.
 • Trumman snurrar inte längre.
 • Konstiga ljud hörs när torktumlaren körs.
 • Maskinen värmer inte längre.
 • Kläderna blir inte längre torra.
 • Innan du börjar undersöka eller pilla med din torktumlare är det mycket viktigt att du kopplar bort strömmen.

Fungerar inte din torktumlare längre? Hitta reservdelar till din torktumlare här

Kan du inte hitta den reservdel du söker? Tveka inte att kontakta oss. Vi kan alltid se om vi kan beställa den åt dig ändå.

Skicka ett e-postmeddelande till vår support på: support@vitvarordelar.se