Korgar och galler till Airfryer

Oavsett om du vill tillaga flera rätter samtidigt, rosta bröd till perfektion eller njuta av knaprigt stekt fläsk, har vi en korg eller ett galler till din Airfryer. Vårt urval av galler och korgar är designat för att förbättra din matlagningsupplevelse.

Sortera efter

Användning

Fabrikat

12 av 22 produkter
Läs in fler produkter

Förvandla din airfryer

Galler till Airfryer: Med våra 3-lagers galler kan du tillaga flera rätter samtidigt, tack vare den effektiva luftcirkulationen som säkerställer krispiga och läckra resultat varje gång. Oavsett om du har en rund eller fyrkantig Airfryer har vi ett galler som passar perfekt.

Korgar till Airfryer: Våra snacks-korgar är idealiska för att förbereda mindre portioner, medan våra non-stick-skålar gör matlagning och rengöring enklare än någonsin tidigare.

Trådkorgar till Airfryer: För dem som älskar krispigt rostat bröd eller stekt fläsk är våra rostfria stål brödbehållare ett måste-ha. De är designade för att lyfta maten upp från botten av Airfryern vilket säkerställer en jämn och krispig yta.

Alla våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material som tål värme och slitage, och de flesta kan enkelt rengöras i diskmaskinen. Utforska vårt kompletta utbud av galler och korgar till Airfryer och upptäck hur du kan ta din matlagning till nästa nivå.