Ugnspannor och galler till ugn

Hitta de perfekta bakplåtarna och gallren till din ugn i vårt breda sortiment. Dessa viktiga komponenter säkerställer jämn och effektiv värmefördelning så att du kan laga läckra rätter varje gång

Sortera efter

Bredd

Djup

Djup2

GN-Norm

Höjd

Ugnstyp

Typ

Fabrikat

12 av 170 produkter
Läs in fler produkter

Hitta en bakplåt, ugnsform eller galler som passar

När du letar efter en ny bakplåt kan du välja att söka efter antingen tillverkare eller storlek. De flesta bakplåtar, galler och ugnsformar är oftast universella, men det finns också originalplåtar som en Siemens bakplåt, men det är måtten som är avgörande för om den passar. Det vill säga, en Voss ugnsform kan mycket väl passa in i en Miele eller Electrolux ugn om den har rätt mått.

När du letar efter rätt ugnsform, bakplåt eller ugnsställ, måste du alltså ta reda på vilka mått den ska ha och söka efter det. Du kan också lägga till tillverkaren i sökfältet ovan om du bara vill ha den ursprungliga. Alla våra plåtar och galler är angivna med mått i både mm och cm, t.ex. bakplåt 42,5 x 36,2 cm eller 425 x 360 mm. Vi har också en universell justerbar bakplåt. Den är mycket smart eftersom den kan justeras för att passa alla ugnar och spisar. Vi kallar den "bredflexibel bakplåt" i rubriken

Underhåll och rengöring av ugnsplåt, ugnsform och galler

De flesta känner igen en ugnsform, galler eller bakplåt som har fastbränt fett, smuts och skräp. Det finns en mängd husmorsknep med ammoniak, brunsåpa och andra farliga kemikalier. Vi säljer en professionell ugnrens för ugnplåtar som snabbt och effektivt tar bort även den mest envisa smutsen på dina ugnplåtar. Det är den vi rekommenderar alla våra kunder eftersom den bara fungerar!

OBS! Det urval av ugnplåtar du hittar här på sidan är bara ett urval av de många modeller vi har tillgång till, så tveka inte att kontakta oss om du inte hittar den ugnplåt du behöver. Dessutom hittar du också ett brett urval av värmeelement hos oss om olyckan skulle vara framme och ugnen/spisen inte värms upp.