Bakpapper till Airfryer

Här hittar du vårt utbud av bakpapper för airfryer, speciellt utformade för att passa perfekt i olika airfryer-korgar. Oavsett om du har en fyrkantig, rund eller en specifik modell som Ninja Dual Zone Airfryer, har vi det perfekta bakpappret för dig. Vårt bakpapper säkerställer en jämn värmefördelning så att din mat tillagas till perfektion

Sortera efter

Användning

Fabrikat

12 av 15 produkter
Läs in fler produkter

Det bästa bakpappret till din Airfryer

Letar du efter det idealiska bakpappret till din airfryer? Vårt bakpapper kombinerar högkvalitativa material med användarvänlighet för att säkerställa bästa matlagning. Med förmågan att tåla höga temperaturer, olika storlekar och enkel hantering är vårt bakpapper det självklara valet för varje airfryer-entusiast.

Högkvalitativa material: Vårt bakpapper är både olje- och vattenavstötande samt non-stick, vilket eliminerar behovet av att skrubba matrester från din airfryer-korg.
Tålar höga temperaturer: Designat för att tåla temperaturer upp till 230 grader.
Olika storlekar: Oavsett om du behöver 20x20 cm, 16x16 cm, Ø 20 cm, Ø 16 cm eller en specifik storlek för Ninja Airfryer, har vi det du söker.
Användarvänlighet: Spara tid och undvik att behöva klippa vanligt bakpapper i storlek varje gång du använder din airfryer.
Säkerhetstips: Kom ihåg att inte placera bakpapper i airfryeren under uppvärmningen utan mat för att förhindra att det bränns.

För den bästa upplevelsen med din airfryer, prova vårt bakpapper idag och upplev skillnaden.