Reservdelar och tillbehör till AEG

Saknar du en eller flera AEG-reservdelar? Våra vitvaror är några av de mest använda produkterna i hemmet. Dag ut och dag in utsätts de för slitage, och ibland inträffar det att vitvaran visar felkoder.

Lyckligtvis betyder det inte nödvändigtvis att du måste investera i en ny AEG-vitvara. I de flesta fall kan du helt enkelt hitta problemet och byta ut en enda AEG-reservdel. Och dessa hittar du i överflöd här hos Reservedele.nu.

Vi har alltid ett brett utbud av AEG reservdelar

För olika AEG vitvaror krävs olika AEG reservdelar. Vi har både original och ooriginal AEG reservdelar

Du hittar bland annat:

  • Brytare
  • Slangar
  • Pumpar
  • Scharnier och handtag
  • Tillbehör som brickor och bestickkorgar

Letar du efter en specifik AEG reservdel och kan inte hitta den? Du kan med fördel kontakta oss om du inte hittar exakt den AEG reservdel du behöver. Vi har faktiskt många fler produkter än vad du hittar här på sidan. Annars kan vi oftast skaffa produkterna åt dig ändå.

Så hittar du de rätta AEG reservdelarna

När din vitvara slutar fungera handlar det först och främst om att ta reda på var problemet uppstått.

Har du identifierat att det är en specifik AEG reservdel som är trasig, då behöver du hitta en ny. Här bör du inte välja den första och bästa. Det bör nämligen vara en reservdel som passar exakt till din modell av vitvara

.

Du bör börja med att hitta typskylten

Du bör börja med att hitta en typskylt på din vitvara. På typskylten finner du information om vitvaran, och en av dem är ett produkt- eller modellnummer.

Typskylten sitter olika beroende på vilken vitvara du har. Vi har en översikt och guide till typskyltar, där du kan läsa mer om var du hittar en typskylt på olika vitvaror.

Sök efter PNC, Produktnr. eller E-nummer (börjar med 9)

PNC, Produktnr. eller E-nummer matar du in i vårt sökfält och trycker sedan på sök. Vårt system är anpassat efter dessa data, så du får endast fram AEG reservdelar som passar exakt till din modell.

Därför har din vitvara från AEG slutat fungera

Det kan vara svårt att ta reda på vad som är fel på din vitvara.

Därför är många vitvaror lyckligtvis utrustade med en display som visar felkoder när något är fel

Din vitvara kan ha slutat fungera på grund av:

  • Behov av rengöring
  • Tilltäpta rör och delar
  • Defekta eller slitna delar
  • Kortslutning i motorn
  • Problem med strömförsörjning eller säkring

När du har en vitvara som inte fungerar, se alltid till att koppla bort strömförsörjningen innan du börjar göra något.

Därefter kan du kolla i bruksanvisningen, och om möjligt ha noterat en felkod från maskinens display. Vi har en översikt över felkoder för AEG som du kan ta en titt på om du har problem med att tolka vad din vitvara felar

Titta på våra AEG reservdelar här på sidan

Du kan tryggt beställa dina AEG reservdelar från oss på Reservedele.nu. Vi erbjuder leverans inom 1-2 dagar och 365 dagars returrätt. Om du råkar beställa fel reservdel är det inte världens undergång – du kan helt enkelt returnera den till oss. Vill du komma i kontakt med oss? Om du vill komma i kontakt med oss kan du skicka ett e-postmeddelande till support@vitvarordelar.se. 

Vi är alltid redo att hjälpa dig