Spa- och pooltillbehör

Se vårt utbud av spa- och pooltillbehör, inklusive filter, rengöringsutrustning och tillbehör - allt du behöver för att upprätthålla och förbättra din pool- eller spa-upplevelse.

Få en ren och väl fungerande spa och pool!

På Vitvarordelar.se har vi ett urval av de viktigaste produkterna som bidrar till att säkerställa en hälsosam, ren och fungerande spa och pool. Genom att regelbundet underhålla din spa och pool bidrar du till att undvika större reparationer och behandlingar.

Filter:
För att behålla kristallklart och hygieniskt vatten är det avgörande att ha rätt filter. Vårt sortiment av spa-filter inkluderar toppkvalitetstyper som 6CH-940, 4CH-926, C4326 och Lay-Z MSPA-filter. Dessa filter tar effektivt bort föroreningar och ser till att din spa eller pool alltid är redo att användas. Våra förfilter förlänger livslängden på ditt filtersystem och ger dig en ren och fräsch vattenupplevelse varje gång.

Rengöringsutrustning:
Rengöring och underhåll av din pool eller spa behöver inte vara besvärligt. Vårt utbud av rengöringsutrustning gör det enkelt. Vår elektriska bottenrengörare är utformad för att ta bort smuts och partiklar från poolens botten så att du kan njuta av en ren och klar pool utan problem. Med vår spa-dispenser kan du enkelt hantera kemikalierna i din spa, och vår filtertvättare/borste hjälper till att hålla dina filter i optimalt skick.

Utrustning och tillbehör:
För att lägga till komfort och stil till din spa eller pool erbjuder vi ett brett utbud av utrustning och tillbehör. Vår spa-bar med LED-ljus skapar en atmosfärisk belysning som förvandlar din badupplevelse på kvällen. Våra trappor till spa ger enkel åtkomst och ökad säkerhet, medan våra sittkuddar och höjare förbättrar din komfort när du slappnar av i vattnet. Oavsett om du vill förbättra estetiken, funktionaliteten eller bekvämligheten i din spa eller pool har vi de rätta produkterna för dig.