Renrist 465 mm

37465
B: 465 x D: 360 mm.
438,00 kr
I lager - levereras inom 2-3 arbetsdagar
varumärken är indikativa - mål för en säkerhetsskuld droppe för brända stekpannor och ugnsgaller De flesta vet om irritationen i hur svårt det är att rengöra ugnsgaller och stekpannor när du är klar med att steka maten i ugnen, och det hamnar ofta i brända stekpannor och ugnsgaller, där den kräver en mycket benfett att rengöra. Detta kan undvikas med denna patenterade uppsättning från Renrist . Syftet med denna produkt är att spara tid, tvättmedel, vatten och fett samtidigt medan köttet förblir saftigt och krispigt. Produkten är särskilt lämplig för stekning av fisk, kyckling, stek, grillben, fläsk, bacon etc. hur man arbetar Renrist Konceptet är mycket enkelt och du använder produkten enligt följande: Samlingsbrickorna läggs under ugnsstället och klickas i varje ände av rist Bakning papper placeras med yttre vikning på den yttersta tunna strängen på ugnsgaller Dra sedan den andra änden motsatt och monterad hörnen på bakpapperet stickas in mot kullarna därefter tillverkas som vanligt när maten tillverkas i ugnen Obs: Offentliggörande endast kullarna när de är kalla rostningen av steket roststället produceras speciellt, men byggs som en vanlig ugnsgaller. Fördelen med detta är att det produceras så att brickorna är monterade, ersätter stekpannans funktion vid ett vätskuttag från stekpapperet. Risten är också utformad så att den enkelt kan placeras på köksbordet med utrymme för fingrarna. stekpapper Stekpapper är gjord för att skydda alla ytor där köttet kan ligga. Stekpapperet levereras veckad så att den passar den medföljande steksteket perfekt. När du placerar stekpapperet på rosten undviker du den direkta kontakten av köttprodukten med trådarna på risten så att rosten förblir ren. Dessutom kommer den droppande vätskan att förbli under köttet i papperets veck, så att köttet förblir saftigt och läckert. Torrt ritning av kött undviks således.