Renrist 428 mm

37428
B: 428 x D: 360 mm.
438,00 kr
I lager - levereras inom 2-3 arbetsdagar
varumärken är indikativa - mål för en säkerhetsskuld droppe för brända stekpannor och ugnsgaller de flesta vet om irritationen i hur besvärligt det är att rengöra ugnsgaller och stekpannor när du är klar med att steka din mat i ugnen, och det hamnar ofta i brända stekpannor och ugnsgaller där det tar mycket av Benfett för att rengöra. Detta kan undvikas med denna patenterade uppsättning från Renrist. Syftet med denna produkt är att spara tid, tvättmedel, vatten och vitlöksfett samtidigt som köttet förblir saftigt och krispigt. Produkten är särskilt lämplig för stekning, bland annat fisk, fisk, fisk, kyckling, yngel, grillben, fläsk, bacon etc. Hur man arbetar Renrist Konceptet är mycket enkelt och du använder produkten enligt följande: Samlingsbrickorna sätts in under ugnsgaller och klickar i varje ände av GREAL bakningen Papper placeras med yttre vikning på den yttersta tunna strängen på ugnsgalleret Sedan dras den andra änden motsatt och monterad Bakningens hörn prickas in mot kullarna Då görs det som vanligtvis när maten tillverkas i ugnen Obs: Koppla bort kullarna endast när de är kalla Rostningsstället Rostningen produceras speciellt, men byggs upp som en vanlig ugnsgaller. Fördelen med detta är att det produceras så att brickorna är monterade, ersätter stekpannans funktion vid ett vätskuttag från stekpapperet. Risten är också utformad så att den enkelt kan placeras på köksbordet med utrymme för fingrarna. Stekpapper Stekpapperet är gjord för att skydda alla ytorna där köttet kan ligga. Stekpapperet levereras veckad för att perfekt matcha den medföljande steken. När du placerar stekpapperet på risten undviker du den direkta kontakten med köttprodukten med trådarna på gallret så att rosten förblir ren. Dessutom kommer den droppande vätskan att förbli under köttet i papperets veck, så att köttet förblir saftigt och läckert. Torrt ritning av kött undviks således.