Reservdelar och tillbehör till Gram

Problem med din Gram? Vi för original Gram reservdelar till vitvaror

I mer än ett sekel har Gram varit kända för sina innovativa kyl-/frysskåp, (upp)tvättmaskiner och andra stora hushållsapparater. Och även om det är solida hushållsapparater av hög kvalitet, kommer de oundvikligen att slitas med tiden.

Lyckligtvis innebär en defekt del inte att du måste gå ut och köpa helt nytt. Tvärtom kan du i många fall nöja dig med att bara köpa en eller två nya Gram reservdelar.

Här hos Vitvarordelar.se erbjuder vi ett brett urval av Gram reservdelar, men du hittar också reservdelar till många andra märken.

Vi har allt inom Gram reservdelar

Det finns många olika typer av Gram-maskiner. Och därför finns det självklart också många Gram reservdelar.

Hos oss hittar du bland annat Gram reservdelar till:


Letar du efter en helt speciell reservdel?

På vårt lager har vi tusentals reservdelar. Därför kan du alltid fråga oss om den speciella reservdelen. Vi ska se om vi kan hitta den till dig ändå.

Du behöver kompatibla Gram reservdelar

När du ska leta efter Gram reservdelar behöver du delar som passar till just den modell du har. Även om två Gram maskiner ser likadana ut på ytan, kan de faktiskt vara helt olika sammansatta inuti.

För detta behöver du hitta en typskylt. På typskylten kan du läsa olika information om din maskin – där kan du bland annat hitta en modellnummer.

Så här hittar du typskylten på din Gram maskin

Det varierar var du kan hitta typskylten, beroende på vilken maskin du har.

Du kan hitta en översikt över var du vanligtvis hittar en typskylt på varje vitvara, om du klickar här.

 

 

 

Sök utifrån modell- eller produktnummer

När du har hittat typskylten på din vitvara behöver du ett modellnummer. Ange numret i vår sökmotor, välj "Gram" i kolumnen över olika märken, och sök.

Använder du modellnumret för att söka, får du endast fram Gram reservdelar som passar just din maskin.

 

 

 

Kan du själv byta ut Gram reservdelar?

Olika reservdelar har olika svårighetsgrader när det gäller att byta ut dem. Många delar är relativt enkla att byta ut och kan göras på under tio minuter. Men det finns självklart också de reservdelar som är betydligt mer utmanande att byta.

En tumregel är att ju längre in i eller bakom maskinen du måste gå, desto svårare blir det. Lättillgängliga delar som bestickhållare, handtag, luddfilter, knappar och galler är som utgångspunkt rätt enkla att byta ut.

Varför fungerar inte din maskin från Gram?

I varje typ av maskin finns det många delar som alla arbetar tillsammans för att få maskinen att fungera som den ska. Och med tiden kan delarna gå sönder eller slitas ut till en punkt där de är defekta.

När en del är defekt, stänger maskinen vanligtvis av sig själv, så att inga olyckor kan ske. Men då är det vanligtvis också bara den ena Gram reservdelen som behöver bytas ut för att maskinen ska fungera som ny igen. Kom ihåg att alltid stänga av maskinen och koppla bort strömförsörjningen innan du börjar.

Kolla alltid i instruktionsmanualen till den Gram-maskin du har. Ibland hittar du svaret där.

Se vårt stora utbud av Gram reservdelar här på sidan

Hos Vitvarordelar.se  erbjuder vi ett brett utbud av Gram reservdelar – och naturligtvis också reservdelar till många andra märken. När du handlar med oss får du 1-2 dagars leverans och en returrätt på hela 365 dagar. Skulle du få tag på fel Gram reservdelar är det alltså inget problem att skicka tillbaka dem till oss.

Om du har frågor eller behöver hjälp, är du mycket välkommen att kontakta oss.
Du kan skicka ett mail till oss på support@vitvarordelar.se.